Viltrika skogar och många sjöar

Jaktarrangemang på Schedewij Gård

031Det sörmländska landskapet är känt för sin varierande natur, sina många sjöar och viltrika skogar. Omgivningarna kring Schedewij är inget undantag. Med sina många ekbackar, utspridda åkrar och med de små holmarna är det inte bara naturskönt utan även mycket rikt på vilt. Av de vilda djuren som finns kan man på Schedewij se älg, dovhjort, rådjur, vildsvin, hare och räv.

Änder-okt-1Vi kan arrangera jakt på änder (det finns 7 dammar/sjöar) samt drevjakt, pürschjakt vakjakt på klövvilt. Om ni vill öva innan jakten kan vi erbjuda lerduveskytte dessutom har vi tillgång till en mycket bra jaktskyttebana.

Vi är vana att hantera alla former av jakt och tycker det är lika roligt att ta hand om nybörjare som vana jägare. Är ni många, vill ni äta middag eller övernatta så är det inga problem. Självklart kan ni kombinera jakten med andra aktiviteter eller konferens.

Kontakta oss för mer information om olika jaktarrangemang.

Specialarrangemang

Vi arrangerar gärna olika evenemang och konferenser för företag, föreningar och organisationer. Det är utmaning med olika specialarrangemang, ring gärna och berätta om dina planer så hjälper vi gärna till med själva arrangemanget.